Selskaber i Svendborg

Svendborg Golf Restaurant byder alle selskaber velkommen. Vi har mange års erfaring med at drive den gode restaurant, og det kommer alle vore gæster til gode.

Mange tror fejlagtigt at vores restaurant udelukkende er for spillerne i Svendborg Golfklub. Dette er ikke tilfældet.

Faktisk er vores restaurant åben for alle -ikke kun for borgerne i Svendborg – men for alle på Sydfyn. Vores restaurant har åbne døre for dig, uanset om du kommer fra Langeland, Taasinge, Faaborg, Midtfyn eller hvad ved vi …

Succes med selskaber

Vi har i mange år haft kæmpesucces med vores selskaber. Du kan nemlig booke selskaber hos os. I samarbejde får vi stablet det perfekte arrangement på benene, og vi har mange gode ideer til, hvordan netop dit selskab kan sammensættes.

Vores lokaler ved Svendborg Golfklub er velegnede til både større og mindre selskaber, og vi har efterhånden holdt mange forskellige selskaber:

  • Receptioner
  • Runde fødselsdage, fx 50 års, 60 års, 70 års og 80 års fødselsdage
  • Konfirmationer med god legeplads til små og store barnlige sjæle
  • Barnedåb
  • Bryllupper, også kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og diamantbryllup

Vi hjælper også med selskaber i forbindelse med afvikling af virksomhedsdage. Vis din virksomhed trænger til at komme lidt væk fra byens travlhed, er det oplagt at køre en tur ud i de naturskønne omgivelser ved Svendborg golfklub, hvor vores restaurant er en integreret del af klubben.

Parklignende omgivelser

Vi har separate selskabslokaler, så I ikke forstyrres af ”fremmede golfspillere”, og vores personale har stor erfaring med at servicere ved selskaber.

Vores selskaber er altid glade for vores beliggenhed. Vi ligger lige ud til parklignende omgivelser, hvor mange bliver overraskede over den storslåede natur som vores restaurant er en del af.

Når vi arrangerer selskaber, er det altid vigtigt for os, at det foregår i en god dialog med dig. Vi opfylder de ønsker du måtte have, og hvis du savner gode ideer til menu, vin eller andet, er vi altid parate til at komme med gode forslag, så dit selskab liver så vellykket som muligt. Samtidigt er det vigtigt for os at gøre opmærksom på at der er handicapvenligt, med både handicap-toilet, let adgang til både klubhuset og selskabslokalet og små dørtrin, hvilket gør det til et lettere alternativ hvis der er kørestole i selskabet.

Du finder os ved Svendborg Golfklub hvor vi næsten godt tør garantere, at du bliver lamslået over den smukke natur, uanset om du kommer forår, efterår, sommer eller vinter. Vi har gratis parkering ved døren. Det bliver ikke nemmere.

Har du spørgsmål vedrørende selskaber, kan du altid ringe til os på tlf. 2990 4229 eller 2065 8710.

Kærlig hilsen

Belinda og Ove, Svendborg Golf Restaurant

golf-244041