Juleaften 24-12-19

Hent Din færdige juleand på Svendborg Golfrestaurant

 

Andesteg med ½ æble med ribsgelé,

Andeskysauce, hjemmelavet rødkål og asier.

Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce.

Hovedret

kr. pr. couv. 199,-   

     Dessert

kr. pr. couv. 49,-

Menuen kan afhentes mellem kl. 10:00 og 12:00

Serveringsklar, skal dog varmes.

I skal blot selv sørge for kartofler.

Skal bestilles senest d. 18-12-19

Tlf.nr. 29904229 eller 20658710

Udførlig beskrivelse af hvordan du varmer anden og tilbehøret, følger naturligvis med.

Bestilling  på tlf. 29904229 eller tlf.20658710

E-mail; post@restaurant.dk

Svendborg Golfrestaurant Tordensgårdevej 5 5700 Svendborg.

www.restaurant-golf.dk