Julebuffet A

Serveres på bordene

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat.

Kryddersild med hjemmelavet kaperssalat.

Hertil rugbrød og smør.

Serveres på buffet

Fiskefilet med hjemmerørt remoulade og rysteribs.

Ferskrøget laks med tranebær-peberrodscreme.

Hjemmelavet fynsk æbleflæsk med sprødstegt flæsk.

Julemedister med hjemmelavet rødkål.

Ribbenssteg med brunede kartofler.

Sennepsglaseret juleskinke med grønlangkål og sennep.

2 slags oste med syltede julenødder og kiks.

Friske og tørrede frugter.

Hjemmelavet ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce.

Hertil rugbrød, brød og smør.

Kr. 199,- pr. pers.

Minimum 15 personer.

Julebuffet B

Serveres på bordene

Marineret sild med karrysalat

Smørstegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron.

Hertil rugbrød og smør.

Serveres på buffet:

Halve æg med rejer og mayonnaise

Gravad laks med rævesauce

Hjemmelavet fynsk æbleflæsk med sprødstegt flæsk.

Roastbeef-fad med diverse tilbehør

Tarteletter med høns i asparges

Lun leverpostej med ristede svampe, sprød bacon og hjemmesyltede rødbeder

Fyldte svinemørbrad med julens tørrede frugter i grønkålsfløde og honningstegte kartofler

Julesalat med tranebær, æbler, nødder og dadler

Forskellige oste med syltede julenødder og kiks

Ris ala mande med hjemmelavet kirsebærsauce.

Gammeldags frugtsalat med hakket chokolade

Hertil rugbrød, brød og smør

Kr. 249,- pr. pers.

Minimum 15 personer

Julebuffet C

Serveres på bordene

Marineret sild med kaperssalat.

Hjemmelavet stegt sild i eddike med karrysalat.

Smørstegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron.

Hertil rugbrød og smør.

Serveres på buffet

Røget ål med røræg og purløg.

Nødde-appelsinbagt laks med limedressing.

Røget dyrekølle med bluecheese creme og tørrede tranebær

Hjemmelavet fynsk æbleflæsk med sprødstegt flæsk.

Andebryst med brunede kartofler og lun rødkålssaute med bacon

Helstegt oksefilet med portvinssauterede pærer, “moderne” Waldorffsalat og  nøddestegte kartofler.

Mørbradbøf i sauce med bløde løg og agurkesalat

Frisk grønkålssalat med æbler og tranebær.

Forskellige oste med syltede julenødder og kiks.

Frugtfad med friske og tørrede frugter

Hjemmelavet ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce.

Hertil rugbrød, brød og smør

Kr. 329,- pr. pers.

Minimum 15 personer.

Julepakker:

Aftenens program:

Kl. 18:00 Velkomst

Kl. 18:30 Sildene serveres på bordene og buffeten gøres klar

Kl. 01:00 Musikken stopper og baren lukker.

Vi siger tak for en dejlig aften

 

Pakke 1.:

Husets velkomstdrink

Øl – vand – vin  ad libitum i 7 timer

Kaffe – the – julegodter

Kr. 350,- pr. pers. plus buffetprisen.

 

Pakke 2.

Husets velkomstdrink

Øl – vand – vin – snaps – drinks ad libitum i 7 timer

Kaffe – the – julegodter

Kr. 550,- pr. pers. plus buffetprisen.

 

Der spilles musik i højtaler

Ønskes der DJ. fra kl. 21:30 og til kl. 01:00 koster dette kr. 5000,-

Early bird tilbud:

Bestil inden 1. september 2020, så sørger vi for en mandelgave til en værdi af kr.500,-