Tappas 1:

Tortillasrulle med ferskrøget laks, rygeostcreme og grønt

Hr. nielsenskinke på salat med melonsalsa

Fingersandwich med tunsalat, æggesalat og skinke/ost

Bresaola med grillede artiskok, soltørrede tomater og pesto

Lammefrikadeller med tzaizikisalat

Små smørstegt kartofler med aioli

Manchego med råmarinerede brombær og rugbrødskiks

Prima Donna med oliven

Hjemmebagt focasaibrød.

Kr. 159.-

 

Tappas 2:

Varmrøget laks med fyldt æg

Profiterols med fyld af laks eller rejecreme

Tortillasrulle med kylling, syltede rødløg, karrydressing og grønt

3 slags pølser med diverse tilbehør

Kold sliders med pastrami, pickles og peberrodscreme

Grønsagsstænger med chilihummus

Pestomarinerede svinemørbradbøffer i fløde med tomater

Timiansstegte bådkartofler

Talleigo med oliven og butterdejssticks

Friske frugter

Nøddemazariner med chokolade

Hjemmebagt focasiabrød.                                                       Kr. 249.-