Tappas 1:

Tortillasrulle med ferskrøget laks, rygeostcreme og grønt

Hr. nielsenskinke på salat med melonsalsa

Fingersandwich med tunsalat, æggesalat og skinke/ost

Bresaola med grillede artiskok, soltørrede tomater og pesto

Lammefrikadeller med tzaizikisalat

Små smørstegt kartofler med aioli

Manchego med råmarinerede brombær og rugbrødskiks

Trøffelkugler

Hjemmebagt focasaibrød.

Kr. 159.-

 

Tappas 2:

Varmrøget laks med fyldt æg

Profiterols med fyld af laks eller rejecreme

Tortillasrulle med kylling, syltede rødløg, karrydressing og grønt

3 slags pølser med diverse tilbehør

Kold sliders med pastrami, pickles og peberrodscreme

Grønsagsstænger med chilihummus

Pestomarinerede svinemørbradbøffer i fløde med tomater

Timiansstegte bådkartofler

Talleigo med oliven og butterdejssticks

Friske frugter

Nøddemazariner med chokolade

Hjemmebagt focasiabrød.                                                       Kr. 249.-