Tappas 1:

Bruchetta med laksecreme og kaviar

Orange- lime marineret torsk på sprød salat med balsamicoglaze

Hr. nielsenskinke med melonsalsa

Bresaola med grillede artiskok, semi-dried tomater og pesto

Mini snackpølser med saltmandler

Manchego med råmarinerede brombær

Rød Primadonna med oliven

Hjemmebagt focasaibrød med rosmarin og flagesalt

Koldhævet ciabattabrød

Hjemmebagt rugknækker                                Kr. 159.-

 

Tappas 2:

Varmrøget laks med fyldt æg

Bruchetta med rejecreme og kaviar

Tortillas rulle med kylling, syltede rødløg, karrydressing og grønt

3 slags pølser med diverse tilbehør

Kold sliders med pastrami, pickles og peberrodscreme

Grønsagsstænger med chilihummus

Pestomarinerede svinemørbradbøffer i fløde med tomater

Timians stegte bådkartofler

Talleigo med oliven og butterdejssticks

Rød Primadonna med råmarinerede brombær

Manchego med æblechutney

Hjemmebagt focasiabrød med rosmarin og flagesalt

Koldhævet ciabattabrød

Hjemmelavet rugknækker                       Kr. 249.-