Buffet 1

Marineret kæmpereje på Hr. Nielsen skinke og melonsalsa
Mangobagt laks med græskarkerner og mangodressing
Hjemmebagt mandelbrød og smør. Honningmarineret skinkesteg med balsamico/honning bagte skalotteløg
Helstegt okseculottesteg med ovnbagte hokkaido med hvidløg
Kraftig rødvinssauce
Små smørstegte kartofler
Spidskålssalat med vindruer, æbler, nødder og syrnet fløde
Sæsonens grønne salat efter aftale
Sweet brownie med vaniljetopping og marinerede frugter
Kr. 249.-

Buffet 2

Varmrøget laks med fynsk rygeostcreme og sprøde grøntsager
Torsketornedos svøbt i bacon på cremet karryurter
Hjemmebagt olivenbrød.
Rosastegt kalveculottesteg med timians stegte gulerødder og saute grønt
Urtefarseret unghanebryst med bagt rødbede, cremet ost og ristet pinjekerner
Sauce italienne
Nøddestegte kartofler
Pom. rösti
Romainsalat med blåbær, kantalupmelon og sennepsvinigrette
Frisk jordbærsalat med tomat og basilikumsblade
Hindbærtærte med marcipan og lime cremefraiche.
Blå kornblomst med syltede valnødder
Kr. 299.-

Buffet 3

Chilistegte kæmperejer på flødebagte ris
Kammuslinger i svøb på jordbær/ruccosalat med balsamicoglace
Laksetatar på små smørristede brød og tzaziki
Hjemmebagt focasiabrød
Helstegt oksefilet med årstidens saute grønt
Hvidløgsstegt lammeculotte med pisket rosmarinsmør på citron
Let røget kyllingebryst med savoykålstimbale og smørstegte porre
Cremet svampesauce med portvin
Pom. anna
Urtestegte små kartofler
Sæsonnens salater efter aftale

Fransk chokoladekage med rørt vaniljeis og pernodmarineret frugt i glas
Citrontærte med bagt marengs
Taleggio med oliven og butterdejssticks
Kr. 395.-