Buffet 1:

Marineret kæmpereje på Hr. Nielsen skinke og melonsalsa

Mangobagt laks med græskarkerner og mangodressing

Hjemmebagt mandelbrød og smør.

 

Honningmarineret skinkesteg med balsamico/honning bagte skalotteløg og ærter bonne femme

Helstegt oksefilet med årstidens saute grønt

Kraftig rødvinssauce

Små smørstegte kartofler

Spidskålssalat med vindruer, æbler, nødder og syrnet fløde

Sæsonens grønne salat efter aftale

Sweet brownie med rørt vaniljeis

Frisk frugtfad

Kr. 249,-

Buffet 2:

Varmrøget laks med fynsk rygeostcreme og sprøde grøntsager

Torsketornedos svøbt i bacon på cremet karryurter

Hjemmebagt olivenbrød.

 

Rosa stegt kalveculottesteg med timians stegte gulerødder og friteret blomkål i orlydej

Urtefarseret unghanebryst med bagt rødbede, cremet ost og ristet pinjekerner

Sauce italienne

Nøddestegte kartofler

Pom. røsti

Sæsonens friske salater efter aftale

 

Hindbærtærte med marcipan og lime cremefraiche.

Mango- og hvid chokolade kage på sprød bund og marcipanbånd                                             Kr. 299.-

Buffet 3

Chilistegte kæmperejer på flødebagte ris

Kold hellefisk med parmesancrumble på sprøde salater med citrusolie og ærtepure

Orientalsksesambagt laks med lime dressing

Hjemmebagt focasiabrød

 

Hvidløgsstegt lammeculotte med pisket rosmarinsmør på citron

Beef Wellington med svampe Duxelles

Let røget kyllingebryst med savoykålstimbale og smørstegte porre

Cremet svampesauce med portvin

Små gratin kartofler

Urtestegte små kartofler

Sæsonens salater efter aftale

 

Fransk chokoladekage med rørt vaniljeis og Pernodmarineret frugt i glas

Citrontærte med bagt marengs

Fragilite kage med kaffe-nougatcreme og karamel                                               Kr. 395.-